Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A murit fostul director al Loteriei Române - era bolnav de Covid-19

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Fostul director al Combinatului de Celuloză și Hârtie Dej și al Loteriei Române, Gheorghe Benea (67 de ani), a murit în noaptea de luni spre marți. Acesta fusese infectat cu noul coronavirus și internat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca.

Gheorghe Benea s-a nascut in 17 ianuaria 1954 in localitatea Lemniu din judetul Salaj, dar si-a efectuat studiile la Cluj-Napoca, absolvind ca sef de promotie, in anul 1973, Liceul “Gheorghe Sincai” din Cluj-Napoca. In 1979 absolvea Facultatea de Tehnologie Chimica Iasi, sectia Celuloza, Hartie si Fibre de vascoza, studii care l-au ajutat ani mai tarziu sa conduca Combinatul de Celuloza si Hartie din Dej, unde a inceput ca si chimist in anul 1981, promovand ca sef de sectie in 1983.

In anul 1990, din ianuarie pana in iunie, a fost primarul orasului Dej, iar mai apoi, pana in anul 1998 fiind director tehnic la Combinatul de Celuloza si Hartie din Dej. Din 1998 si pana in 2004, a fost director la SOMES SA.

Citește și: Analiză │ România este condusă de ardeleni: Președintele, serviciul secret, Justiția, Academia, partidele politice sau ministerele

O perioada de timp, dupa anul 2009, s-a aflat si la conducerea Loteriei Romane, iar in anul 2012 si-a incercat din nou norocul la Primarie, insa a fost invins de Morar Costan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.