Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A murit în taxi, din cauza unui șofer neatent - Accident mortal în municipiul Galați

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam taxi taximetristi

Un bărbat de 67 de ani, pasager într-un taxi, a murit, miercuri, în Galați, după ce autoturismul în care se afla a fost lovit de o altă mașină care nu a acordat prioritate.

Potrivit Poliției Galați, accidentul a avut loc la intersecția străzii Morilor cu Mihai Eminescu, din oraș.

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați, s-a stabilit că o femeie, cu vârsta de 24 de ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihai Eminescu, dinspre strada Alexandru Cernat către bulevardul George Coșbuc, când a ajuns la intersecția cu strada Morilor, drum prioritar, a pătruns în intersecție și a intrat în impact cu un alt autoturism, care era condus regulamentar de un bărbat, cu vârsta de 34 de ani ce efectua transport de persoane în regim taxi. În urma impactului, autoturismul taxi s-a răsturnat pe carosabil și a lovit un alt autoturism care circula din sens opus, care era condus de o femeie, cu vârsta de 44 de ani, din municipiul Galați”, spun rerpezentanții Poliției Galați, potrivit Mediafax.

După producerea accidentului, un bărbat, aflat pe bancheta stânga spate din taxi, a rămas încarcerat, iar echipajele de descarcerare din cadrul ISU Galați au intervenit și au extras persoana.

Bărbatul a fost preluat de echipajele medicale SMURD în stare de stop cardio respirator și i-au fost aplicate manevrele de resuscitare, conform protocolului medical, însă fără niciun rezultat. Din păcate, a fost constatat decesul.

Niciunul dintre șoferi nu consumase alcool.

În acest caz va fi întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă, urmând a se stabili împrejurările în care s-a produs acest accident rutier.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.