Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A murit tatăl campioanei Camelia Potec

lumanare doliu

Grigore Potec, fost consilier municipal si tatal campioanei olimpice Camelia Potec, a incetat din viata. Barbatul, care implinise 67 de ani in urma cu mai putin de doua luni, a fost gasit fara suflare in propria locuinta, suferind un infarct, potrivit debraila.ro.

„Trupul neinsufletit va fi depus astazi (n.r. vineri) la Capela Catedralei Nasterii Domnului din Braila. Inmormantarea va avea loc la Cimitirul din Grid, jud. Brasov, in data de 01.08.2021, la orele 13:00. Dumnezeu sa il odihneasca in pace si lumina!”, a anuntat Alexandru, fratele Cameliei Potec, pe o retea de socializare.

Grigore Potec, inginer si om de afaceri, a fost consilier municipal in perioada 2004-2012.

In urma cu patru ani, fostul politician brailean a fost implicat intr-un grav accident rutier, dupa ce masina pe care o conducea a lovit un cal lasat nesupravegheat. Atunci, barbatul a fost supus unei interventii chirurgicale.

Camelia Alina Potec (n. 19 februarie 1982, Brăila, România) este o înotătoare română care a câștigat medalia de aur la 200 m liber la Olimpiada de la Atena. În decursul celor 20 de ani de activitate sportivă a cucerit peste 200 titluri naționale și a realizat multiple recorduri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.