Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A născut în toaleta unui supermarket, iar apoi și-a abandonat copilul într-un sac, în parcarea magazinului

sowetan live
bebelusi franta

Un nou-născut a fost găsit, joi, într-un sac, în parcarea unui magazin din Râmnicu Vâlcea, după ce un bărbat a sesizat Poliţia că într-o toaletă este sânge pe podea şi pe pereţi. Bebeluşul avea semne vitale şi a fost transportat la spital. Poliţiştii au găsit-o pe mama acestuia şi fac cercetări.

”La data de 27 aprilie a.c., un bărbat a sesizat Poliţia municipiului Râmnicu Vâlcea cu privire la faptul că, într-un grup sanitar dintr-un spaţiu comercial din municipiu, este o cantitate însemnată de sânge, atât pe podea, cât şi pe pereţi. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că cele sesizate se confirmă. Din primele verificări efectuate, a fost identificat, într-un sac, în parcare, un copil nou-născut, care prezenta semne vitale”, a transmis, joi seară, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea, informează News.ro.

Nou-născutul a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Totodată, poliţiştii au reuşit să o identifice în scurt timp pe mama acestuia, o femeie de 39 de ani din judeţul Vâlcea, care a abandonat nou-născutul.

Poliţiştii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, fac cercetări în acest caz pentru săvârşirea infracţiunii de vătămarea nou-născutului, urmând să stabilească cu exactitate împrejurările de fapt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.