Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A picat Facebook. Se introduce DISLIKE

facebook

Facebook era picat, joi seară, în jurul orei 21, mai mulţi utilizatori ai reţelei sociale raportând probleme. După aproximativ 15 minute, utilizatorii au putut accesa Facebook-ul.

Singurul mesaj care le apărea utilizatorilor reţelei sociale era unul prin care Facebook anunţa probleme tehnice şi explica faptul că se lucrează, în prezent. Probleme cu Facebook-ul aveau şi cei care utilizau aplicaţia folosind un telefon cu Android.

content-image

Facebook introduce butonul Dislike

Facebook va introduce butonul Dislike, a anunţat Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook, într-o sesiune de întrebări şi răspunsuri care a avut loc la sediul companiei, în Menlo Park, California.

"Credem că vom fi pregătiţi să îl testăm în curând şi, în funcţie de rezultate, îl vom face disponibil pentru o audienţă cât mai mare", a declarat Zuckerberg, citat de CNN.

Cofondatorul Facebook a adăugat că e complicat să creezi ceva "atât de simplu", însă, după ce în ultimii ani utilizatorii au început să ceară tot mai des această opţiune, compania e pregătită să o pună la dispoziţia acestora.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.