Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A plătit 300.000 de euro pentru a repara un Ferrari 812 Superfast

handi.tech
Ferari

Specialiștii au stabilit ce mașini au fost accidentate și furate cel mai des în 2022. De asemenea, ei au aflat că cea mai mare factură de reparații pentru o mașină a fost de aproape 300.000 de euro.

Specialiștii au stabilit că în 2022 piața mașinilor second-hand nu a revenit la nivelul de dinainte de pandemie. Totuși, statisticile realizate de specialiștii carVertical, o platformă online de verificare a istoricului auto, scot în evidență lucruri interesante.

Experții spun că, în 2022, Buick a fost mașina cel mai des avariată de pe piață, iar Mercedes-Benz cea mai vânată de hoți. 15.2% dintre mașinile verificate aveau kilometrajul dat înapoi, iar mașinile preferate au fost BMW Seria 3, Volkswagen Golf, BMW Seria 5.

În 2022, pe platforma de verificare a istoricului auto, au fost descoperite peste 1,4 milioane de avarii. Cea mai mare factură de reparații aparține unui Ferrari 812 Superfast, cu un cost estimativ de aproape 300.000 de euro. De asemenea, valoarea totală a pagubelor observate în ultimul an se ridică la aproape 5,1 miliarde de euro.

Studiul a analizat informații din 26 de țări diferite: Marea Britanie, SUA, Germania, Franța, Spania, Italia, Țările de Jos, Belgia, Ungaria, România, Lituania, Letonia, Estonia, Slovacia, Slovenia, Croația, Ucraina, Cehia, Polonia, Bulgaria, Serbia, Suedia, Elveția, Danemarca, Finlanda, Australia și Mexic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.