Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A PLOUAT CU AMENZI de la instanță pentru unul din patronii Colectiv - trei amenzi în câteva ore date de instanță

patroni Colectiv

Costin Mincu, unul dintre patronii Colectiv judecați în dosarul de la Tribunalul București, a primit, joi, trei amenzi, fiecare a câte 2000 de lei.

Dacă inițial, prima amendă a fost dată de un judecător al instanței care a analizat o cerere de recuzare, pentru o excepție ce ar fi fost invocată inutil în proces, în ultima jumătate de oră, magistratul de caz, care îl audia pe fostul primar al sectorului 4 în dosar, a mai dictat două amenzi pe numele lui Mincu.

Concret, după respingerea cererii de recuzare de către un alt judecător, magistratul Mihai Bălănescu a revenit la pupitru și a început audierea inculpaților, primul care a vorbit fiind fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.

La finalul declarației lui Piedone lui Mincu i s-a permis să pună întrebări fostului edil. Patronul Colectiv a dorit să afle de la Piedone dacă primăria condusă el la acea vremea avea vreo atribuție de normare a numărului de locuri pe scaune, mai precis dacă primăria putea controla câte scaune să fie în club.

Magistratul a respins inițial această întrebare și i-a explicat detaliat lui Mincu faptul că acuzația din dosar nu are nicio legătură cu întrebarea sa, sau, invers privit, un astfel de răspuns, al potențialei atribuții a primăriei nu are relevanță cu acuzația adusă lui.

Mincu a insistat cu întrebarea iar după ce judecătorul a respins-o din nou a avut o reacție de supărare replicându-i pe ton tăios judecătorului că nu mai are alte întrebări.

„Nu mai am nicio întrebare. Ce întrebări să mai am”, s-a revoltat Mincu. Judecătorul i-a replicat împăciuitor: „Haideți nu vă supărați acum. Nu e cu supărare aici”.

Mincu a spus apoi pe ton revoltat că după o amendă deja primită nu are ce întrebări să pună sau de ce să nu se supere moment în care judecătorul i-a spus că îi dă și el o amendă de 2000 de lei.

Patronul Colectiv a mulțumit pe ton ironic să i-a spus judecătorului că îi observă atitudinea și că nu îl crede imparțial moment în care magistratul i-a mai aplicat o amendă de 2.000 de lei.

La nici un minut după aceea, judecătorul de caz l-a amendat și pe avocatul lui Mincu, cu două mii de lei, după ce apărătorul a întrebat dacă amenda primului magistrat dată clientului său se va contopi cu cele două date de judecătorul de caz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.