Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A plouat cu amenzi în weekend. Lucian Bode: '315.000 de persoane verificate, peste 9.000 de sancţiuni contravenţionale'

facebook.com
Lucian Bode

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Lucian Bode, a informat luni că, la finalul săptămânii trecute, au fost întocmite şapte dosare penale şi s-au aplicat amenzi în valoare totală de peste 1,5 milioane de lei în cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţişti pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

"315.000 de persoane verificate la acest sfârşit de săptămână. Peste 8.000 de operatori economici verificaţi. S-au aplicat peste 9.000 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1,5 milioane de lei, şi s-au întocmit şapte dosare penale, constatându-se şapte infracţiuni. O activitate foarte, foarte consistentă, în special în zona Bucureşti-Ilfov, dar şi la nivel naţional. Într-o incidenţă peste 16 la mie, cum suntem în Bucureşti, noi am decis să nu venim cu noi restricţii, ci să încercăm cât mai multe acţiuni de prevenire a răspândirii acestei pandemii", a declarat Lucian Bode, la sediul MAI.

Conform IGPR, în perioada 14 - 17 octombrie, la nivel naţional, poliţiştii au intensificat acţiunile de informare, prevenire şi combatere a răspândirii pandemiei de COVID-19.

Astfel, în această perioadă, au fost organizate 2.223 de acţiuni în teren, în special în locuri aglomerate, la agenţi economici şi în mijloacele de transport în comun.

Poliţiştii au acţionat împreună cu jandarmi, poliţişti de frontieră, cadre ISU, poliţişti locali, reprezentanţi ai ANSVSA, ANPC, Ministerului Sănătăţii, Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale, Ministerului Transporturilor şi ai autorităţilor publice locale, pentru protejarea sănătăţii publice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.