Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A pus pe jar toată poliția! Un bărbat beat a sunat la 112 și a amenințat că se împușcă

Azi, la ora 18:42, un bărbat a sunat la 112 și a amenințat că se va sinucide cu o armă de foc, la domiciliul său situat într-un bloc pe strada Saturn, din municipiul Galați.

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Galați s-au deplasat de urgență la blocul indicat și au luat toate măsurile care se impun în astfel de situații pentru protejarea populației, iar, cu ajutorul luptătorilor din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Galați, au intervenit în locuința bărbatului, fără a fi necesară folosirea forței.

A fost identificată persoana care a amenințat cu acte suicidale, fiind vorba despre un bărbat, cu vârsta de 46 ani și care se afla într-o stare avansată de ebrietate.

Nu a fost găsită nicio armă asupra sa sau în locuință, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu este deținător de nici un tip de armă.

Din cauza stării în care se afla, a fost condus la Spitalul Municipal Elisabeta Doamna Galați – Secția Psihiatrie, unde a rămas internat.

Totodată, față de acesta a fost luată măsura sancționării contravenționale, cu amendă de 1.000 de lei, pentru apelarea nejustificată la 112.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.