Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A răpit-o și a vrut să îi dea foc pe un câmp lângă Sectorul 3: O femeie din București a trăit clipe de coșmar (Video)

Politia Română
masina incendiata

Un bărbat a răpit o femeie, a băgat-o în portbagajul unei mașini și a dus-o pe un câmp din Sectorul 3 unde a încercat să-i dea foc. Femeia a fost salvată de polițiști.

Incidentul a avut loc luni dimineață. În jurul orei 4.40, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că, în urma unor divergențe cu partenerul său, acesta ar fiagresat-o fizic și ar fi forțat-o să intre în portbagajul unui autoturism, cu care a plecat într-o direcție necunoscută.

STS a localizat rapid apelul și a trimis sprijin

Operatorul Serviciului de Telecomunicații Speciale i-a transmis un link de localizare cu ajutorul căruia s-a reușit monitorizarea traseului parcurs, acesta fiind comunicat tuturor echipajelor de poliție aflate în serviciu. În jurul orei 4.50, un echipaj al Brigăzii Rutiere a depistat autoturismul, pe un câmp din Sectorul 3. În momentul în care s-au apropiat de autoturism, polițiștii au observat flacără deschisă în interior. Ei au scos victima din portbagaj și au folosit extinctoarele din dotare pentru stingerea incendiului. Un echipaj medical a sosit la fața locului și i-a acordat primul ajutor femeii.

Agresorul a fost depistat și imobilizat în zona unei stații peco

Agresorul a fost depistat și imobilizat în zona unei stații peco, din apropiere, de un alt echipaj al Brigăzii Rutiere. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testării cu aparatul DrugTest, acesta a relevat prezența unei substanțe interzise în organism, au anunțat polițiștii.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Omoruri și Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.