Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A RECUNOSCUT tot: El e omul care îi pârăște pe miniștrii care nu își fac treaba - VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Viorica Dăncilă Liviu Dragnea dăncilă dragnea dragnea dăncilă

Darius Vâlcov, consilier de stat în aparatul de lucru al prim-ministrului, a afirmat, vineri, că în prezent sunt îndeplinite aproximativ 80% din măsurile din programul de guvernare care trebuiau implementate până la sfârşitul acestui an.

"În continuare monitorizez stadiul îndeplinirii programului de guvernare. Astăzi suntem aproximativ la 80% din programul pe care trebuia să îl îndeplinim până la sfârşitul anului 2018. Dacă în această perioadă de toamnă, septembrie - octombrie, chiar şi august, lucrurile merg aşa cum noi ne-am propus, în sensul în care urgentăm punerea în aplicare a măsurilor, putem spune că la sfârşitul anului ne apropiem de un nivel mai mult decât satisfăcător, adică să depăşim 90%", a declarat Vâlcov la România TV.

Citește și: ANAF avertizează: „Mai sunt 5 zile!”

Întrebat ce face în cazul în care constată că sunt oameni din echipa de guvernare care nu şi-au făcut treaba, Vâlcov a precizat că îi informează pe premierul Viorica Dăncilă şi pe preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

"Niciodată nu vorbesc de lipsa de performanţă. Întotdeauna spun: este în întârziere legea cutare (...), ordonanţa cutare (...), măsura cutare. Despre asta discut", a mai afirmat Vâlcov.

Citește și: O fabrică aflată la 100 km de București cucerește România! Kaufland, Lidl, Auchan și Mega Image se bat pe produsele sale .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.