Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A redeschis salonul încălcând restricțiile

S4C
boom
Christine McTiernan spune că trebuie să-și deschidă salonul de înfrumusețare în ciuda restricțiilor Covid pentru a „supraviețui și a pune mâncare pe masă” Proprietara salonului Christine McTiernan susține că are dreptul constituțional de a-și câștiga existența și ar trebui să i se permită să funcționeze în ciuda faptului că afacerile similare sunt închise sub incidența restricțiilor de Nivelul 5.
Salonul C&N Beautyroom din Balbriggan a fost deschis astăzi clienților, iar telefonul a fost ocupat cu programări aproape toată dimineața.
Vorbind într-un interviu acordat cotidianului Independent.ie, dna McTiernan spune că a primit apeluri de la oameni din Galway, Wicklow și de „peste tot”. “Reacția a fost fenomenală și sprijinul a fost grozav, oamenii mi-au spus că procedez corect”, a spus dna McTiernan.
Proprietara afacerii a făcut un anunț în afara salonului său după deschiderea din această dimineață, spunând că va continua să acorde prioritate sănătății, siguranței personalului și a clienților săi. „Trebuie să-mi câștig existența și să-mi plătesc facturile. Prin afacerea mea am servit comunitatea din Balbriggan timp de șase ani. Am primit o mulțime de mesaje pozitive și urări de bine. Conform restricțiilor de nivelul 5, toate firmele neesențiale sunt închise în prezent. Saloanele de înfrumusețare și de coafură au fost închise din 31 decembrie.

 

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.