Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A refuzat să se mai prostitueze, iar loverboy-ul a călcat-o cu mașina

curve prostituate

Procurorii DIICOT Ploieşti cercetează, sub acuzaţia de trafic de persoane, un bărbat care ar fi exploatat o tânără pe care a racolat-o prin metoda "loverboy" şi pe care a convins-o să se prostitueze, timp de aproape un an, în folosul său. Când femeia a refuzat să mai facă acest lucru, el ar fi bătut-o şi lovit-o cu maşina.

"Din cercetări a rezultat că, în perioada iulie 2020 - aprilie 2021, folosind metoda «loverboy», persoana bănuită ar fi racolat victima, în vederea exploatării sexuale a acesteia, în judeţul Prahova, în schimbul obţinerii de foloase materiale. De asemenea, în momentul în care victima nu ar mai fi dorit să continue activităţile, persoana bănuită ar fi ameninţat-o şi agresat-o. Totodată, din cercetări a reieşit faptul că pe fondul unor neînţelegeri, persoana bănuită ar fi lovit victima cu autoturismul. În urma evenimentului rutier, aceasta ar fi suferit leziuni traumatice”, au transmis, miercuri, anchetatorii, scrie News.ro.

În acest dosar au fost duse la sediul DIICOT Ploieşti, pentru audieri, 12 persoane, iar poliţiştii şi procurorii au făcut o percheziţie la domiciliul suspectului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.