Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A reușit să fugă de polițiști în timpul unei urmăriri cu mașina, iar peste câteva zile conducea o motocicletă

caine lup caine politist

Un bărbat care a reușit să fugă de polițiști în timpul unei urmăriri cu mașina a fost găsit câteva zile mai târziu în timp ce conducea o motocicletă. Polițiștii au constatat că în cazul mașinii bărbatul avea permisul de conducere suspendat, iar pentru motocicletă nu avea permis.

Potrivit Poliției, pe 12 mai, în jurul orei 01.20 „polițiștii Biroului Rutier au efectuat semnal regulamentare de oprire, folosind semnalele acustice și luminoase, unui autoturism care circula pe strada Sobarilor din Cluj-Napoca, însă conducătorul acestuia nu a respectat indicațiile polițiștilor, continuându-și deplasarea și abandonând autoturismul în extravilanul localității Popești.”, scrie mediafax.ro.

În urma anchetei, polițiștii au aflat că mașina fost condusă de un bărbat în vârstă de 29 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care „figura cu dreptul de a conduce autovehicule suspendat”.

Ulterior, pe 19 mai, în jurul orei 06.50, acesta a fost depistat de polițiști „în momentul în care circula cu un motociclu pe strada Victor Babeș din Cluj-Napoca, nefiind posesorul unui permis de conducere corespunzător pentru categoria din care vehiculul face parte”.

Tânărul a fost sancționat contravențional cu amenzi în valoare de peste 12.000 de lei, pentru încălcarea în mod repetat a mai multor reguli de circulație, respectiv încălcarea marcajului longitudinal continuu, neoprire la semnalul regulamentar al polițistului, circulație pe sensul opus de mers, conducere agresivă, nesemnalizarea schimbării direcției de mers.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.