Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A tâlhărit o vânzătoare şi va petrece starea de alertă în arest după ce a fost prins de soţul femeii

talhari

Un bărbat de 34 de ani, care a tâlhărit o vânzătoare, a fost prins de soţul acesteia şi de o femeie, fiind ulterior reţinut de poliţişti, se arată într-un comunicat de presă postat, joi, pe site-ul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, acesta ar fi sustras 200 lei din încasările unui magazin de pe raza localităţii Copăcioasa, unde o femeie de 68 de ani, din comuna Scoarţa, lucra ca vânzător-gestionar.

"Poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbuneşti au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj un bărbat de 34 de ani, din comuna Baia de Fier, bănuit de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Citește și: A trecut un an de la condamnarea fostului lider PSD! Când ar putea fi eliberat Liviu Dragnea

Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că, în timp ce femeia ieşise pentru scurt timp din magazin, la revenire, l-a surprins pe bărbatul de 34 de ani după tejghea, cu banii din încasări în mână.

Ulterior, acesta ar fi împins-o pe vânzătoare şi a fugit, dar, la o distanţă mică de locul faptei, a fost ajuns şi prins de soţul victimei, în vârstă de 68 de ani, şi de o femeie, de 44 de ani, din oraşul Novaci, care se afla cu autoturismul în trafic.

Cei doi l-au imobilizat pe fugar şi au apelat numărul unic de urgenţă 112 pentru a sesiza evenimentul", se menţionează în comunicat.

Bărbatul va fi prezentat, joi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbuneşti, cu propuneri legale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.