Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A venit nota de plată pentru suporterul care a agresat fizic un fotbalist chiar pe teren: va ajunge în spatele gratiilor

Daily Monitor
inchisoare detinut penitenciar gratii

Un suporter al echipei PSV Eindhoven a primit o sentinţă de două luni de închisoare cu executare, după ce l-a atacat pe portarul formaţiei spaniole Sevilla FC, Marko Dmitrovic, la un meci disputat luna trecută în Europa League la fotbal, transmite Reuters.

Suporterul de 20 ani a primit o pedeapsă de trei uni de închisoare, dintre care una cu suspendare, miercuri, din partea unui tribunal al regiunii Brabantul de Est, notează Agerpres.

La meciul PSV Eindhoven - Sevilla FC (2-0), disputat pe 23 februarie, un fan a pătruns pe terenul stadionului Philips în minutele de prelungire şi l-a atacat pe portarul Marko Dmitrovic, care, cu sânge rece, l-a doborât la pământ şi l-a imobilizat înainte de intervenţia personalului de securitate.

Suporterul avea interdicţie pe stadioanele olandeze până în 2026, dar a pătruns totuşi pe arenă cu un bilet cumpărat de un prieten. El a primit şi o interdicţie de a se apropia de stadionul Philips din Eindhoven, când PSV dispută meciuri acasă, pentru următorii doi ani.

PSV Eindhoven s-a impus cu 2-0 la finalul meciului, dar Sevilla s-a calificat în optimile Europa League graţie victoriei cu 3-0 din tur.

UEFA a deschis de asemenea o investigaţie în legătură cu acest incident.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.