Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A vrut să candideze la președinția României, se mulțumește cu o șefie de Consiliu Județean

ghise iii

Filiala Mehedinţi a Partidului Puterii Umaniste-Social Liberal (PPU-SL) şi-a prezentat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, candidaţii la funcţia de primar ai oraşelor şi comunelor judeţului şi precum şi cei pentru Consiliul Judeţean.

Vicepreşedintele PPU-SL, Ioan Ghişe, a arătat că membrii partidului care vor obţine sufragiile electoratului la alegerile locale vor milita "pentru promovarea unor politici liberale şi a unor programe de protecţie socială a cetăţenilor ţării".

Citește și: O tânără umblă goală printre mașini / VIDEO

"Mă bucur că pentru primăria municipiului reşedinţă de judeţ a avut curajul să se înscrie pe listele noastre Anghel Gheorghe, care şi-a asumat responsabilitatea de a aduce la standarde europene administraţia locală din Drobeta Turnu Severin. De asemenea, candidatura doamnei Delia Mladen la funcţia de preşedinte a Consiliului Judeţean Mehedinţi (prima pe lista formaţiunii politice pentru CJ-n.r.) îmi dă speranţa că PPU-SL dispune aici de oameni de încredere, integri", a spus Ghişe.

Preşedinta organizaţiei, Delia Mladen, a declarat pentru AGERPRES că la eveniment participă, alături de candidaţii la funcţiile de primar, o parte dintre cei propuşi pentru funcţiile de consilieri locali.

Citește și: INCREDIBIL Torționarul Ion Ficior e cel care a găsit cadavrul Mălinei Olinescu / VIDEO

"Am acceptat candidaturile unor oameni care nu au mai făcut politică şi a căror probitate morală nu poate fi pusă la îndoială de electorat. Să sperăm că mesajele şi programele noastre să fie apreciate de cetăţenii care se vor prezenta la urne", a precizat Mladen.

Citește și: Știai asta? Uite cât ruj înghite o femeie în decursul vieții

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.