Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aaron Ramsey a fost numit căpitan al naţionalei Ţării Galilor

fotbal drepturi tv minge

Mijlocaşul echipei OGC Nice, Aaron Ramsey, a fost numit căpitan al naţionalei Ţării Galilor, în locul lui Gareth Bale, care s-a retras din activitate după Cupa Mondială din 2022, a anunţat, marţi, antrenorul Rob Page.

„Aaron a fost vicecăpitan lângă Gareth şi văd asta ca pe o progresie firească”, a spus tehnicianul, care se pregăteşte de startul preliminariilor la Euro-2024, împotriva Croaţiei şi Letoniei, la finalul lunii martie.

„Este o oportunitate grozavă pentru el să lucreze cu jucători tineri. Este un moment bun în cariera lui şi îşi doreşte foarte mult. I-am spus despre asta. Îi place ideea şi o aşteaptă cu nerăbdare”, a adăugat Page.

Jucătorul în vârstă de 32 de ani, care a evoluat la Arsenal şi Juventus Torino, a mai purtat banderola de căpitan pentru Ţara Galilor. În martie 2011, pe atunci în vârstă de 20 de ani, a fost numit căpitan de antrenorul Gary Speed, dar un an mai târziu, succesorul său Chris Coleman l-a preferat pe Ashley Williams.

În ianuarie, Gareth Bale, căpitanul istoric cu 111 de selecţii, cel mai bun marcator al naţionalei ţării sale, a anunţat căse retrage. El a fost urmat şi de Chris Gunter, Joe Allen şi Jonny Williams, astfel că Page a fost nevoit să-şi întinerească grupul. El a convocat patru debutanţi pentru următoarea serie internaţională: mijlocaşii Jordan James, Ollie Cooper şi Luke Harris, precum şi atacantul Nathan Broadhead.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.