Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Abia acum s-a aflat asta despre Dan Condrea: 'Îl ura de moarte'

revistablogurilor.ro
dan condrea

O nouă poveste incendiară cu Dan Condrea în rol principal. Asta nu o știa nimeni. Până acum. Afaceristul despre care vorbește toată lumea după moartea lui ascundea un secret incredibil din trecutul său.

Dan Condrea a avut mari probleme cu fosta lui soția, Laura, iar apropiații au venit cu mărturii uluitoare din cuplu. După despărțire, cei doi s-au bătut în instanță pentru fetița de 10 ani. Instanţa a decis că Laura poate să vadă copilul două weekend-uri pe lună şi în vacanţele şcolare.

Citește și: HALUCINANT Familia a decis să-i facă operație estetică lui Dan Condrea

Ea a fost obligată şi la plata unei pensii alimentare de 3.000 de euro pe lună. Laura nu a fost însă mulţumită de ceea ce au stabilit judecătorii, aşa că a atacat decizia la instanţa superioară. Joi, era programat primul termen al apelului la Tribunalul Bucureşti, iar patronul Hexi Pharma şi fosta lui soţie urmau să se întâlnească în instanţă. "Spunea adesea că Laura îl urăşte de moarte. Ei se despărţiseră, dar... Niciunul dintre ei nu a putut să treacă peste divorţ. Era altceva între ei decât spuneau. Dan refuza de câte ori era întrebat să vorbească în clar ce anume se întâmplase. Cu toate acestea, Laura nu l-ar fi vrut mort!", au dezvăluit, pentru cancan.ro, apropiați ai celor doi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.