Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Abia acum s-a aflat: Ce a făcut Avicii înainte de moarte - ultima imagine cu DJ-ul în viaţă / FOTO

avicii

Abia acum s-a aflat. Ce a făcut celebru DJ Avicii înainte de moarte? A apărut şi ultima imagine cu vedeta în viaţă. Celebrul DJ suedez Avicii a fost fotografiat relaxându-se cu prietenii, cu o băutură în mână, pe un yaht, în largul coastelor Omanului, cu doar o zi înaintea decesului său, survenit vineri, la vârsta de 28 de ani. Potrivit site-ului TMZ, Avicii, pe numele său real Tim Bergling, părea “fericit şi sănătos” în compania prietenilor cu care se afla în vacanţă de câteva zile în Muscat, capitala Omanului, conform Agerpres.

Citește și: Mare atenție! Toți șoferii sunt vizați! Măsura care se va aplica în luna mai

Site-ul a postat o poză cu celebrul DJ, făcută joi, cu doar o zi înainte de moartea sa, în care Avicii poate fi văzut la bordul unei ambarcaţiuni, alături de doi prieteni, făcând semnul păcii. Artistul era cazat la Muscat Hills Resort, unde a fost găsit mort vineri. În poză, DJ-ul ţine în mână o băutură, despre care nu se ştie dacă era alcoolică. Într-un interviu din 2013, artistul mărturisise că se lăsase de băut din cauza unei pancreatite acute.

Citește și: EXCLUSIV! Surpriză de proporții! Cine va fi șeful comisiei speciale care va modifica legea SRI! Nu este Gabriel Vlase

Cu doar câteva zile înainte de a muri, Avicii le-a spus fanilor că se pregăteşte pentru o nouă etapă a vieţii. Două autopsii au fost efectuate în cazul faimosului DJ, însă anchetatorii au respins orice pistă criminală în cauza decesului, a declarat sâmbătă pentru AFP o sursă din cadrul poliţiei din Oman.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.