Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Abia acum s-a aflat: Cum a fost 'UCIS' Fane Spoitoru în Israel

antena3.ro
fane spoitoru

Noi detalii ies la iveală despre moartea suspectă a lui Fane Spoitoru. Celebrul interlop a fost înmormântat dâmbătă, dar abia acum s-a aflat cum a murit, cu adevărat. În urmă cu mai bine de o lună, Fane Spoitoru ajungea, de urgență, în Israel, la una dintre cele mai renumite clinici de acolo. Motivul? Problemele lui de sănătate, devenite din ce în ce mai grave, trebuiau tratate cât mai bine, iar el a ales să facă acest lucru departte de România, sperând că medicii din ”Țara Sfântă” vor face minunile pe care le aștepta, scrie spynews.ro.

Citește și: Cei mai îndrăzneți bikini: Cine are tupeul să-i poarte? / VIDEO

O viață în care distracția și excesele culinare au fost parcă o piatră de căpătâi pentru Fane Spoitoru, fostul lider interlop bucurându-se din plin de plăcerea sunetului cărnii care se prăjea pe grătarele încinse. Evident, stilul de viață pe care l-a avut i-a atras și problemele cardiace, acestea acutizându-se în ultima vreme, lunile trecute Fane Spoitoru intrând în panică din cauza afecțiunilor sale. Se pare că aceste excese l-au ucis, practic, pe interlop.

Pentru că analizele făcute, scrie SpyNews, i-au îngrijorat până și pe medici, aceștia recomandându-i un tratament de urgență și, evident, o serie de intervenții chirurgicale pe cord deschis. Dar, pare-se, Fane Spoitoru a preferat să plece în Israel pentru a-și face un triplu bypass, sperând că astfel va scăpa cu viață. Din păcate pentru el, în urmă cu o săptămână, o comoție cerebrală i-a venit de hac.

Citește și: VIDEO Găinile care fac ouă verzi și roșii, cocoșii castrați care costă mai mult decât un miel

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.