Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Abonament gratuit la UNTOLD sau Neversea pentru cei care donează sânge

news.ro
Untold

Campania de donare de sânge iniţiată de organizatorii UNTOLD ajunge, în weekend, la Ploieşti, iar în premieră, donatorii care se înscriu în baza de date "Şi Eu Donez" vor primi un abonament gratuit la UNTOLD sau Neversea, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă al organizatorilor, cei care doresc să doneze se pot prezenta sâmbătă şi duminică, în faţa sediului Primăriei Ploieşti, în intervalul orar 8,00-14,00.

"În premieră în acest an, cei care donează sânge si se înscriu în baza de date 'Şi Eu Donez' vor primi un abonament gratuit la UNTOLD sau Neversea. Şi cei care donează în centrele de transfuzii sunt răsplătiţi. Ei vor primi un voucher de reducere pentru achiziţionarea abonamentului la festival. Donarea la caravana mobilă se face în limita locurilor disponibile", arată sursa citată.

De la prima ediţie şi până acum, peste 18.000 de oameni au donat sânge în toată ţara. În 2021, în cadrul campaniei BLOOD NETWORK, s-au recoltat 1.209 de litri de sânge de la aproape 2.687 de donatori, iar 3.627 de bolnavi au fost salvaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.