Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Abonamentul de pediatrie SANADOR –- aliat pentru sănătatea copilului tău!

Radu Pop

Când ești părinte, să ai copilul sănătos și fericit este o prioritate. Din acest motiv, alegerile privind creșterea și educația copilului fac parte din preocupările zilnice. Cauți activități potrivite vârstei, instituții de învățâmânt performante, alimente naturale, fără aditivi periculoși. Totodată, deși îți dorești să fie mereu sănătos, medicul pediatru este un aliat indispensabil în creșterea copilului.

Când vine vorba despre sănătatea copilului tău îți dorești să poți beneficia de sfatul unui medic cu experiență, de acces la investigații, de un diagnostic corect și de tratament potrivit atunci când ai nevoie. Și toate acestea, în cel mai scurt timp posibil. De aceea, SANADOR încurajează părinții să opteze pentru încheierea unui abonament de pediatrie. Astfel, grijile părinților vor fi puternic diminuate, știind că în interesul copilului au un partener medical de nădejde, atunci când au nevoie.

Alegând un abonament de pediatrie la SANADOR, copilul tău are acces la servicii medicale de înaltă performanță, pentru o gamă extinsă de specialități medicale și acces nerestricţionat la peste 1.500 de medici de elită. Totodată, copilul își amintește cu plăcere experiența consultației, având contact cu medici cu empatie față de copii, interacțiunea cu cei mici fiind un act medical transformat într-un gest natural.

La SANADOR, copilul tău va fi văzut de către un medic în cel mai scurt timp posibil. Programarea se va face pe primul loc disponibil, chiar dacă beneficiezi de un abonament. În plus, poți suna la 021.9699 pentru a programa o consultație la orice oră, Call Center-ul fiind disponibil nonstop. Iar dacă nu știi exact către ce medic sau ce specialitate să te îndrepți, primești soluții personalizate și suport oferite de consilierul dedicat.

Cele 7 clinici, laboratoarele, punctele de recoltare analize, dar și Spitalul Clinic SANADOR, se găsesc în zone ușor accesibile din București, indiferent de mijlocul de transport pe care îl folosești. Astfel, indiferent că vii cu copilul doar pentru un consult de rutină, ori e necesară o investigație amănunțită, toate serviciile SANADOR îți sunt la îndemână.

De asemenea, în momentul actual, când subiectul vaccinării  este atât de controversat, ai la dispoziție consilieri care îți vor da toate detaliile necesare atât pentru vaccinurile din schema națională de sănătate, cât și pentru vaccinurile opționale. Așadar, vei putea lua o hotărâre fiind informat din surse sigure, de încredere.

Dacă ai nevoie să ajungi urgent cu copilul la doctor, la SANADOR ai acces la asistență medicală de urgență 24/24H prin Compartimentul de Primiri Urgențe adulți și copii, cu recepție și sală de așteptare, separate, dedicate copiilor. Nu ai cu ce să transporți copilul în momentele critice? SANADOR dispune de flotă proprie de ambulanțe echipate la cele mai înalte standarde.

Deși niciun părinte nu își dorește ca al său copil să aibă probleme de sănătate, să știi că ai aproape de tine un partener medical, îți dă un sentiment de siguranță. SANADOR deține cel mai mare spital privat multidisciplinar din București (30.000 mp și peste 400 paturi), unde sunt diagnosticate și tratate cu succes toate specialitățile medicale, inclusiv prin intervenții chirurgicale avansate, realizate clasic, laparoscopic sau robotic. Spitalul are numeroase dotări și echipamente de ultimă generație, utilizate cu multă pricepere de echipe multidisciplinare, cu înaltă pregătire profesională și experiență de succes.

Alege un abonament de pediatrie SANADOR și vei avea parte de reduceri de preț pentru investigații, intervenții și spitalizare efectuate la Spitalul Clinic SANADOR, cel mai mare spital generalist privat din România.

Vino la SANADOR și profită și de promoția lunii iunie 2022!

Află mai multe detalii despre cum poți încheia un abonament medical SANADOR prin apel la 021.9699, Call Center disponibil nonstop, sau accesează pagina de aici.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.