Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AC Milan, fosta regină a Europei, este în cădere liberă - Pierderi de aproape jumătate de miliard de euro

www.digisport.ro
suporteri AC Milan

AC Milan nu trece prin cea mai bună perioadă din istorie. Pe plan intern şi internaţional, italienii nu au mai ieşit în evidenţă cu rezultate foarte bune, iar acest aspect este uşor de sesizat din pierderile financiare potrivit Agerpres.

Presa din Peninsulă a analizat balanţa investiţiilor şi pe cea a câştigurilor şi a observat că AC Milan are, la activ, un minus de 413 milioane de euro în ultimii 5 ani. Echipa se află oricum într-o situaţie dificilă. UEFA o anchetează pentru încălcarea Fair Play-ulului Financiar şi poate intra într-o perioadă şi mai neagră, dacă se dovedeşte că nu a respectat prevederile forului internaţional. Situaţia financiară a făcut ca AC Milan să schimbe nu mai puţin de 3 proprietari în ultimii 3 ani, Silvio Berlusconi, Yonghong Li şi fondul Elliott Management.

AC Milan a ratat pentru un punct accederea în Liga Campionilor pentru 2019/2020, aşa cum s-a întâmplat şi în stagiunea trecută. Corriere dello Sport a făcut un exerciţiu financiar, iar echipa ar putea avea aceleaşi pierderi, de aproximativ 100 de milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.