Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AC Milan, al nouălea club care îşi anunţă retragerea din Superligă

www.digisport.ro
suporteri AC Milan

AC Milan este cel de-al nouălea club care îşi anunţă oficial retragerea din proiectul Superligii europene. Dintre fondatori au mai rămas trei grupări, Juventus, Real Madrid şi FC Barcelona, care nu au renunţat oficial la proiect, potrivit news.ro.

"Am acceptat invitaţia de a participa la proiectul Super League cu intenţia autentică de a oferi cea mai bună competiţie europeană posibilă pentru fanii fotbalului din întreaga lume şi în interesul clubului şi al propriilor suporteri.

Schimbarea nu este întotdeauna uşoară, dar evoluţia este necesară pentru progres, iar structurile fotbalului european au evoluat şi s-au schimbat de-a lungul deceniilor.

Citește și: BREAKING CONFESIUNEA lui DRAGNEA devoalată de PONTA în fața judecătorilor

Cu toate acestea, vocile şi îngrijorările fanilor din întreaga lume au fost exprimate în mod clar cu privire la Superliga, iar clubul AC Milan trebuie să fie sensibil la vocea celor care iubesc acest sport minunat.

Vom continua să lucrăm din greu pentru a oferi un model durabil pentru fotbal", a arătat clubul italian, într-un comunicat.

Şase cluburi din Anglia, Manchester City, Liverpool, Manchester United, Arsenal, Tottenham şi Chelsea, două din Italia, AC Milan şi Inter Milano, şi unul din Spania, Atletico Madrid, au renunţar la Superliga europeană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.