Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AC Milan este pregătit să-l apere pe Zlatan Ibrahimovic dacă acesta va face obiectul unei proceduri disciplinare pentru rasism

www.digisport.ro
Zlatan Ibrahimovic Milan

AC Milan este "pregătit să-l apere" pe Zlatan Ibrahimovic dacă acesta va face obiectul unei proceduri disciplinare pentru rasism, după altercaţia din această săptămână cu atacantul belgian al lui Inter Milano, Romelu Lukaku, a anunţat, sâmbătă, Paolo Maldini, directorul tehnic al "Rossoneri", citat de AFP, potrivit Agerpres.

"Este un trist episod, deloc plăcut de văzut. Dar lucurile trebuie să se încheie aici. Noi suntem pregătiţi să ne apărăm jucătorul dacă va fi evocat rasismul, pentru că asta nu are nimic de a face cu Ibra", a asigurat pentru Sky Sport Paolo Maldini.

Atacanţii Zlatan Ibrahimovic (AC Milan) şi Romelu Lukaku (Inter Milano) s-au ales cu câte un meci suspendare în Cupa Italiei după altercaţia verbală dură şi schimbul de insulte avute marţi seara în derby-ul sferturilor Cupei Italiei, dintre cele două echipe.

Potrivit Federaţiei italiene, Lukaku, care a văzut un cartonaş galben (al doilea în Cupă) va sta pe tuşă la partida tur cu Juventus Torino, din 2 februarie, din semifinalele competiţiei.

Citește și: Dezvăluire: Adrian Streinu-Cercel și Alexandru Rafila, abonați la banii gigantului Pfizer

Ibrahimovic, care a văzut două cartonaşe galbene în cele 90 de minute şi a fost eliminat, va absenta şi el de la următoarea partidă a lui Milan în această competiţie, în sezonul viitor.

Imediat după partidă, antrenorul echipei de fotbal AC Milan, Stefano Pioli, a declarat că Ibrahimovic şi-a cerut scuze după ce a primit cartonaşul roşu în meciul pe care rossoneri l-au pierdut marţi seara în faţa rivalei Inter Milano (1-2), în sferturile de finală ale Cupei Italiei.

Ibrahimovic a marcat golul prin care AC Milan a deschis scorul, dar în finalul primei reprize suedezul a avut un conflict cu Lukaku, cu care a fost coleg la Manchester United. Cei doi au schimbat cuvinte grele şi au fost aproape de a se lua la bătaie, dar în cele din urmă au fost opriţi de coechipieri.

Arbitrul le-a acordat ambilor cartonaşe galbene, iar Ibrahimovic l-a primit şi pe al doilea, în min. 58, pentru un fault asupra lui Aleksandar Kolarov. A fost pentru prima oară când Zlatan a fost eliminat în Europa de la cartonaşul roşu primit în martie 2015 pe când juca sub culorile echipei Paris Saint-Germain, într-un meci cu Chelsea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.