Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Academia de film americană a anunțat categoriile de premii Oscar care vor fi decernate în pauzele publicitare

oscar

Academia de film americană a anunțat categoriile de premii Oscar care vor fi decernate în pauzele publicitare, în condițiile în care durata galei a fost redusă cu o jumătate de oră, la trei ore, potrivit The Hollywood Reporter, scrie Mediafax.

Categoriile vizate sunt "cea mai bună imagine", "cel mai bun montaj", "cel mai bun scurtmetraj" și "cel mai bun machiaj și cele mai bune coafuri".

Organizatorii evenimentului au mai anunțat că discursurile câștigătorilor vor fi difuzate ulterior în timpul transmisiunii TV.

Academia a fost criticată pentru această decizie, pentru că acest lucru ar însemna că premiile vizate și-ar pierde din importanță.

Postul de televiziune american ABC - parte a Walt Disney Co. - este cel care difuzează gala Oscar, organizată de Academia de film americană (Academy of Motion Picture Arts and Sciences).

Citește și: The Rolling Stones va susține un concert de ziua naţională a Canadei

Cea de-a 91-a gală Oscar are loc pe 24 februarie.

În urmă cu o săptămână, organizatorii au anunțat și că ediția de anul acesta a galei Oscar va avea loc fără o gazdă oficială, iar momentele din timpul ceremoniei vor fi prezentate de mai multe vedete, fiind pentru prima dată când se întâmplă acest lucru în ultimii 30 de ani.

Lungmetrajele "The Favourite", de Yorgos Lanthimos, și "Roma", de Alfonso Cuaron, conduc, cu câte zece selecții, în topul nominalizărilor la cea de-a 91-a ediție a galei Oscar, va avea loc pe 24 februarie, la Dolby Theatre din Los Angeles. Câte opt nominalizări au primit filmele "A Star Is Born", de Bradley Cooper, și "Vice", de Adam McKay, iar "Black Panther", de Ryan Coogler, de la Marvel, are șapte selecții, inclusiv pentru cel mai bun lungmetraj. Pentru prima dată, Spike Lee a fost nominalizat atât la premiul pentru cel mai bun regizor, cât și la cel pentru cel mai bun film, fiind doar al șaselea cineast de culoare care se poate lăuda cu această performanță.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.