Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Academica Clinceni - CFR Cluj se joacă sâmbătă, de la orele 21:00

renasterea.ro
fotbal

Academica Clinceni o va înfrunta sâmbătă, 20 iulie, de la orele 21:00, pe campioana României, CFR Cluj, în a doua etapă a Ligii 1, potrivit Mediafax.

În prima etapă a Ligii 1, Academica Clinceni a pierdut în fața Craiovei, cu scorul de 3-2, în timp ce CFR Cluj a obținut un egal, în partida cu Poli Iași, scor 1-1.

Din cauza greșelilor de arbitraj din ultimele două meciuri, Dan Petrescu izbucnit, în timpul conferinței de presă de dinaintea meciului cu Academica Clinceni, spunând: "Am avut în două meciuri 4 penalty-uri neacordate. Dacă erau alte echipe care nu primeau 4 penalty-uri în două meciuri... Domnul Crăciunescu a zis că am avut 3 penalty-uri cu Iaşi şi, în meciul cu Astana, l-a văzut toată lumea. Nişte decizii de arbitraj incredibile, dar tot eu de vină că mă plâng. Ce să fac dacă ne fură? Arbitrul care a fost aici, Doamne fereşte! N-am înţeles nimic. Cum să ai penalty clar, să nu îl vezi?”

Citește și: Naționala de tineret U21 va juca următorul meci de pe teren propriu cu stadionul parţial închis

Legat de meciul cu Clinceniul, Petrescu a spus: ”Cei care vor intra sunt jucători care nu au jucat cu Astana. Trebuie să arate că merită să joace la CFR. Pe mine nu mă interesează cum vom juca la acest meci, în niciun caz, mă interesează să câştigăm".

Ilie Poenaru a vorbit și el despre meciul din a doua etapă a Ligii 1. ”Vom avea un meci greu, jucăm cu cea mai bună echipă a campionatului. Dar şi noi am lăsat o impresie bună în primul meci, la Craiova. Asta îmi dă speranţe. Sper să facem un meci bun. Am avut o temere legată de anumiţi jucători, care n-au mai jucat niciodată în Liga 1, în faţa a 10.000 de spectatori. După un trac de 10-15 minute şi-au dat seama că pot juca fără probleme aici. Rezultatul nu mă mulţumeşte, dar asta e viaţa, ăsta e forbalul”, a declarat Poenaru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.