Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Academicianul' Andrei Ureche, declarat portarul etapei în Liga 1

gsp.ro
Academica Clinceni

Chiar dacă echipa sa nu mai are parctic aproape nici o șansă să evite retrogradarea, pierzând și ultimul meci din Liga 1, portarul Andrei Ureche a avut o evoluție remarcabilă în partida cu FC Argeș, fiind ales în echipa ideală a etapei a 24-a, anunță Mediafax.

Liga Profesionistă de Fotbal a prezentat și de data aceasta, la finalul rundei, cel mai bun unsprezece. Trei jucători de la FC Botoșani și-au găsit locul în echipa etpei, după ce moldovenii au învins cu 4-0 pe Dinamo București. Printre ei și Jája Silva, care a marcat primele două goluri ale sale în Liga 1, unul candidând pentru titlul de cel mai frumos gol al etapei.

Echipa ideală etapei a 24-a :

Portar

Andrei Ureche (Academica / 23 de ani) - Deşi ilfovenii au pierdut, portarul grupării din Clinceni a avut 12 intervenţii prin care a făcut ca diferenţa de pe tabelă să fie doar de un gol.

Fundaşi

Cristian Manea (CFR Cluj / 24 de ani - FOTO) - Evoluţie sigură în banda dreaptă. S-a aflat la meciul 150 în Liga 1.

Joyskim Dawa (FC Botoşani / 25 de ani) - A fost ca un zid în faţa adversarilor. Prinde pentru a patra oară echipa etapei.

Igor Armaș (FC Voluntari / 34 de ani) - Din nou, căpitanul ilfovenilor a fost la înălţime. A câştigat majoritatea duelurilor cu jucătorii adverşi.

Petre Lucian Goge (Rapid / 30 de ani) - Utilizat în banda stângă, s-a achitat bine de sarcinile trasate de antrenor. A înscris pentru a doua oară în ediţia curentă.

Mijlocaşi

William Baeten (FC U Craiova 1948 / 25 de ani) - A înscris pentru a patraa oară în ediţia curentă, în care mai are şi trei pase decisive.

Alexandru Crețu (Universității Craiova / 29 de ani) - A dominat centrul terenului. A fost cel mai bun jucător al Universităţii în derby.

Mihai Lixandru (Gaz Metan / 20 de ani) - Tânărul mijlocaş al medieşenilor a făcut cel mai bun meci din scurta sa carieră în Liga 1, reuşind şi primul gol în principala competiţie internă.

Atacanţi

David Miculescu (UTA Arad / 20 de ani) - Marea speranţă a arădenilor a ajuns la șapte reuşite în ediţia curentă, toate din acţiune, fiind golgheterul echipei.

Mihai Roman II (FC Botoşani / 29 de ani) - Croitoru a crezut în el, iar rezultatele încep să apară. A marcat în Liga 1 după 2 ani şi jumătate şi a oferit o pasă decisivă.

Jája Silva (FC Botoşani / 23 de ani) - A înscris primele lui goluri în Liga 1, unul dintre ele având şanse mari de a fi declarat "Golul etapei".

Antrenorul Etapei

Emil Săndoi (Chindia / 56 de ani) - Conduşi excelent de pe bancă de fostul mare fundaş, Chindia a bifat un succes important în lupta pentru atingerea obiectivului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.