Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accesul închis pe A1 - Joița pentru conectarea cu Autostrada de Centură a Capitalei A0

Captura YouTube / Construim Romania
autostrada A0 centura Capitalei

Accesul din și în DJ 602 în și din autostrada A1se închide, începând de miercuri, 27 decembrie, pe sensul București - Pitești, pentru a permite desfășurarea lucrărilor de construire a nodului rutier, care va asigura conexiunea autostrăzii A1 cu Autostrada de Centură a Capitalei A0.

CNAIR a transmis, vineri, că începând de miercuri, 27 decembrie, accesul din/în DJ 602 în/din autostrada A1, situat la km. 19+200 pe sensul de deplasare București - Pitești, va fi închis pentru a permite desfășurarea lucrărilor de construire a nodului rutier, care va asigura conexiunea autostrăzii A1 cu Autostrada de Centură a Municipiului București A0, în cadrul obiectivului „Proiectare și execuție Autostrada de Centură București km 0+000 – km 100+900 – Lotul 3, Sector 1 km 83+300 – 100+765, aferent Centura Sud, sector 2 km 0+000 – km 2+500, aferent Centura Nord”, potrivit mediafax.

Ulterior închiderii drumului de legătură traficul se va desfășura pe rețeaua utilizată anterior construirii acestuia, în acord cu limitele de masă totală maximă autorizată existente, respectiv Nod Rutier A1 / DN CB → DN CB → intersecție DN CB / DN 7 → intersecție DN 7 / DJ 602; A1 km 13+250 – str. Italia / Chiajna → DJ 602 → Bâcu → inters. DN 7.

CNAIR amintește că accesul menționat a funcționat ca soluție provizorie, utilizarea acestuia fiind condiționată de data de începere a lucrărilor la nodul rutier dintre autostrada A1 și Autostrada de Centură a Municipiului București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.