Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accesul la cablu la Poiana Brașov ar putea să fie condiționat de certificatul verde

partie

Miercuri a fulguit din nou pe Postăvaru, iar în Poiana Brașov pregătirile pentru noul sezon de iarnă sunt pe ultima sută de metri. Pe creste, stratul de zăpadă prevestește o iarnă timpurie,informează Rador.

Pe domeniul schiabil Poiana Brașov se muncește pe tot parcursul anului, nu numai în sezonul rece, iar în această vară pârtiile au fost cosite, rigolele curățate și a fost făcută mentenanța la mașinile care pregătesc pârtiile.

„ Practic, undeva – cred eu – că nu mai târziu de 10 – 15 noiembrie vom fi pregătiți pentru ca sezonul de iarnă să poată să înceapă cu toate aceste lucrări finalizate”, a spus Dorin Drăgoi, administratorul domeniului schiabil.

În ceea ce privește restricțiile covid, Primăria ia în calcul ca acesul la instalațiile pe cablu să se facă numai cu prezentarea certificatului verde, dar încă nu a fost luată o decizie în acest sens.

„La sfârșitul acestei săptămâni, primarul Allen Coliban va avea o întâlnire cu reprezentanții hotelierilor din Poiana Brașov, cu cei care administrează transportul pe cablu și cei care gestionează activitatea de întreținere a pârtiilor. Vom încerca să identificăm acele soluții care permit desfășurarea acestui sezon în condiții optime, astfel încât să avem pârtiile deschise, să circule mijloacele de transport pe cablu, dar să reducem la minim riscul infectării cu covid. Deocamdată nu au fost stabilite măsurile restrictive pe care le vom impune pe domeniul schiabil, dar – în urma acestei discuții și în urma evoluției pe care o va avea rata incidenței la nivelul municipiului Brașov – vom adopta toate măsurile necesare”, a explicat purtătorul de cuvânt al primăriei, Sorin Toarcea.

Bineînțeles că toate celelalte restricții impuse anul trecut vor fi și ele în vigoare: capacitate redusă la instalații, distanțare și mască.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.