Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident aviatic la Suceava - Două avioane s-au ciocnit în zbor și s-au prăbușit

Ultima Ora breaking news

UPDATE

Pilotul rănit grav, sâmbătă, în accidentul aviatic de la Frăutăţii Vechi, judeţul Suceava, a fost adus cu elicopterul SMURD la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, prognosticul medicilor fiind rezervat, potrivit news.ro.

”Pacientul a fost adus cu elicopterul la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi. Are traumatism cranio-cerebral deschis, fractură de gambă şi alte contuzii, iar prognosticul este rezervat. Este în stare de comă, fiind intubat”, a declarat pentru News.ro, medicul Diana Cimpoeşu, coordonator UPU-SMURD Iaşi.

Surse oficiale au precizat că este vorba despre Sorin Bochiş, în vârstă de 53 de ani, din Timişoara. El a fost găsit în viaţă de către echipele de descarcerare care au ajuns la locul accdentului, dar starea sa este gravă.

Sorin Bochiş este pilot de acrobaţii la Clubul de Aviaţie Cioca din Timişoara şi a participat la show-urile aviatice organizate de Aeroportul International ”Traian Vuia” din Timişoara. El a fost, de asemenea, pilot la o companie aeriană.

În 1989, a absolvit Şcoala de Aviaţie ”Bobocu”, judeţul Buzău, iar pasiunea pentru zbor a căpătat-o de la tatăl său, aviator şi el.

Două avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit la antrenamente, sâmbătă, în localitatea Frătăuţii Vechi, din judeţul Suceava, unul dintre piloţi murind, iar celălalt fiind grav rănit. Potrivit IGSU, pe timpul unor zboruri de antrenament, două avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit în zbor, iar ulterior s-au prăbuşit în afara pistei.

În Suceava, sâmbătă după-amiază, trebuia să fie organziat un show aerian pe Aeroportul Internaţional „Ştefan cel Mare” Suceava. În urma accidentului, spectacolul a fost anulat.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Două avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit în aer, sâmbătă, la Frătăuții Vechi, județul Suceava, în timpul unor zboruri de antrenament, iar apoi s-au prăbușit în afara pistei. Unul dintre piloți este inconștient, potrivit reprezentanților ISU Suceava.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, în timpul unor zboruri de antrenament, două avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit în aer, unul dintre piloți fiind în stare gravă, inconștient.

Klaus Iohannis: 'E trist și ireal'. Președintele DEVOALEAZĂ conversația cu Dăncilă, după ce a sesizat CCR

„Cei doi piloți de la manșă au rămas încarcerați, iar unul dintre ei este inconștient. Nu au fost înregistrate alte victime”, a spus Găleată pentru Mediafax.

La fața locului, în Frătăuții Vechi, acționează o autospecială de stingere și descarcerare, un echipaj de prim ajutor SMURD și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.