Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident ciudat în Craiova: O maşină a intrat în autoutilitara de pompieri, aflată în misiune. Un pompier a ajuns la spital

mediafax.ro
ambulanță pompieri smurd

O maşină de pompieri aflată în misiune a fost implicată, vineri, într-un accident rutier în Craiova, iar în urma acestui eveniment un pompier a fost rănit, fiind transportat la spital.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, vineri seara, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada A.I.Cuza din Craiova s-a produs un accident rutier.

“La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit ca un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din Craiova, pe strada Arieş, la intersecţia cu strada A.I. Cuza din Craiova, a intrat în coliziune cu o autospecială de pompieri, condusă de un bărbat de 43 de ani, din Craiova, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. Din impact, autospeciala a fost proiectată într-un autoturism care circula din sensul opus de mers”, se arată în comunicatul citat de news.ro.

Sursa citată a precizat că în urma accidentului, un bărbat de 39 de ani, pasager dreapta în autospecială a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.