Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident cu ȘASE VICTIME - Microbuz al ANAF, lovit ÎN PLIN de o mașină

breaking news

Șase persoane au fost rănite într-un accident produs joi dimineața, în satul Podriga, județul Botoșani, după ce șoferul unui autoturism a condus cu viteză, a pătruns pe sensul opus, unde a lovit un microbuzul al ANAF în care se aflau patru angajați ai Vămii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit ISU Botoșani, accidentul a avut loc în satul Podriga, comuna Drăgușeni, iar la fața locului a intervenit Garda de Intervenție din Săveni. Inițial, trei persoane – una din microbuz și două din autoturism au fost transportate la spital însă, ulterior, și celelate trei persoane aflate în microbuzul ANAF au ajuns la spital pentru evaluare.

„În urma accidentului, trei persoane au fost rănite: una din microbuz rănită mai grav, transportată la spital de echipajul SAJ și două din autoturism, rănite ușor, preluate de SMURD. Pompierii din Săveni au intervenit pentru înlăturarea pericolului de izbucnire a unui incendiu”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Botoșani, Dorina Lupu.

Polițiștii au stabilit că de vină pentru producerea accidentului ar fi un șofer de 59 de ani care conducea cu viteză pe un carosabil acoperit cu polei.

„Din primele cercetări a rezultat că conducătorul autoturismului nu a adaptat viteza la carosabilul acoperit cu polei și, într-o curbă a pătruns pe contrasens și a colizionat microbuzul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Botoșani, Maria Carp.

Citește și: Klaus Iohannis UIMEȘTE după discuția cu Jean - Claude Juncker - Șeful statului mizează pe competența Guvernului Dăncilă

În microbuzul aparinând ANAF se aflau patru persoane angajate ale Vămii din Rădăuți-Prut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.