Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident cu 4 morți în Suceava, victimele făceau parte dintr-un ansamblu folcloric (presă)

Ambulanta Otopeni

Patru persoane au murit luni într-un accident în Suceava, iar altă persoană a fost internată după ce mașina în care se aflau a părăsit șoseaua și a intrat într-un stâlp de electricitate. Potrivit presei locale, cele cinci persoane făceau parte dintr-un ansamblu folcloric, scrie Mediafax.

  • „Luni dimineață, la ora 03:35, un tânăr în vârstă de 19 de ani din com. Dornești, jud. Suceava, în timp ce conducea autoturismul, prevăzut cu post de conducere pe partea dreaptă, circulând pe DN 17 din com. Dorna Candrenilor, din direcția Bistrița către Vatra Dornei, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune frontală cu un stâlp de electricitate. În urma producerii evenimentului a rezultat decesul conducătorului auto și a două pasagere din autoturism, de 18 și 26 de ani din localitățile Rădăuți și Marginea, jud. Suceava”, anunță IPJ Suceava

Alți doi pasageri, bărbați, au fost preluați și transportați la Spitalul din Vatra Dornei. „Din păcate, unul dintre pasageri, un bărbat de 31 de ani din comuna Frătăuții Vechi a decedat la unitatea medicală. Celălalt bărbat pasager în autoturism, în vârstă de 29 ani din mun. Rădăuți a fost transferat la Spitalul Județean Suceava”, potrivit comunicatului.

Conform presei locale, cele cinci persoane făceau parte dintr-un ansamblu folcloric din Rădăuți. Ei ar fi fost membri ai ansamblului Florile Bucovinei din Rădăuți și se întorceau de la evenimentul Zilele orașului Târnăveni, unde au avut o reprezentație pe scenă.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.