Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ACCIDENT cu mai multe mașini, la intrarea în București: Circulația e BLOCATĂ pe autostrada dinspre Pitești

libertatea.ro
accident masina

UPDATE

Circulaţia rutieră a fost reluată marţi pe Autostrada A1, la kilometrul 13, pe a doua bandă şi pe cea de urgenţă, pe sensul către Bucureşti, informează Centrul INFOTRAFIC, după ce în zonă a avut loc un accident în care au fost implicate mai multe autovehicule.

"Rămâne oprit traficul pe prima bandă, fiind ocupat de un autocamion rămas imobilizat. În urma accidentului în care au fost implicate trei autoturisme, o autoutilitară şi un autocamion, trei persoane au fost rănite. S-a ridicat devierea aplicată la kilometrul 23 pe sensul către Capitală", anunţă INFOTRAFIC.

Mai multe mașini au fost implicate într-un accident, marți, la intrarea în București, dinspre Autostrada A1, două persoane fiind rănite. Traficul în zona este blocat, iar circulația către Capitală a fost deviat prin Bolintin.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, circulaţia este întreruptă pe sensul către Capitală, la kilometrul 13, în urma unui accident în care au fost implicate mai multe autovehicule.

Citește și: Adrian Năstase, atac direct la Iohannis: ”Nu stiu cum a reusit sa le examineze atat de repede in recentele sale drumetii montane”

În urma impactul faţă-spate, două persoane au fost rănite.

Traficul rutier către Bucureşti a fost deviat de la kilometrul 23 al autostrăzii, prin localitatea Bolintin, pe DJ 401A.

Citește și: O cunoscută prezentatoare îl FACE PRAF pe Klaus Iohannis: Atacuri în rafală la adresa preşedintelui – ‘E doar vina lui’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.