Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident cu patru răniți, printre care doi copii, la baza podului Nicolina din Iași

accident

Patru persoane care se aflau în două autovehicule au fost rănite în urma unui accident rutier care a avut loc, joi dimineaţa, la baza podului Nicolina, circulaţia în zonă fiind blocată.

Potrivit reprezentanţilor ISU Iaşi, două din cele patru persoane au rămas încarcerate. La faţa locului intervin o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi un modul de descarcerare pentru asigurarea măsurilor specifice, dar şi un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Președintele Klaus Iohannis vrea restricții mai dure pentru București, în weekend: ‘Vor trebui schimbate orele de deschidere și pentru magazine și pentru mall-uri’

Din primele informaţii, şoferul uneia dintre maşini este conştient, a suferit cu traumatism toraco-abdominal şi traumatism de membru superior drept. El este transportat de un echipaj de prim-ajutor la Spitalul "Sf. Spiridon" din Iaşi.

În cea de-a doua maşină se află trei victime, o mamă cu doi copii. Unul dintre aceştia a suferit un traumatism cranio-cerebral cu pierderea stării de conştienţă, fiind transportat cu o ambulanţă de tip C la Spitalul de Neurochirurgie.

Din cauza accidentului, circulaţia în zonă este blocată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.