Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ACCIDENT CUMPLIT - Doi oameni au MURIT și alți doi au fost răniți, după ce un șofer băut a intrat pe contrasens

breaking news

Două persoane au murit și două au fost rănite, duminică dimineața, într-un accident produs pe DN 22, între localitățile Cagealac și Tașaul, din județul Constanța, polițiștii stabilind că impactul s-a produs după ce un șofer băut a intrat pe cotrasens.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Constanța, Andreea Munteanu, impactul s-a produs din cauza șoferului băut, care circula cu viteză neadaptată și a pătruns pe sensul opus de mers, scrie Mediafax.

„Între localitățile Cagealac și Tașaul, din cauza vitezei neadaptate la configurația drumului, curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt autoturism. În urma impactului a rezultat decesul șoferului și pasagerului din spate din al doilea autoturism și vătămarea corporală ușoară a șoferului primului autoturism și pasagerului din dreapta din cel de-al doilea”, a spus Munteanu.

Potrivit sursei citate, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul șoferului care a provocat accidentul.

Citește și: Klaus Iohannis UIMEȘTE după discuția cu Jean - Claude Juncker - Șeful statului mizează pe competența Guvernului Dăncilă

Bărbatul a fost dus la spital pentru stabilirea aloolemiei. De asemeena, și pasagerul din mașină a fost dus la spital, rănit ușor.

Polițiștii au deschis un dosar penal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.