Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident cumplit pe E85: Doi morţi, între care un copil, şi trei răniţi, fiind implicate două mașini și un microbuz

breaking news

Două persoane, între care un copil mic, au murit şi alte trei au fost rănite, duminică seară, într-un accident produs pe DN 2, în judeţul Buzău, fiind implicate două autoturisme şi un microbuz.

Accidentul a avut loc pe DN 2 (E 85), în apropiere de limita judeţului Buzău cu Ialomiţa.

Potrivit IPJ Buzău, din primele date a reieşit că este vorba de o coliziune între trei autovehicule: un autoturism condus pe direcţia Buzău către Bucureşti de către un şofer bucureştean, în vârstă de 54 de ani, a lovit microbuzul care circula în faţa sa, la volanul căruia se afla un conducător auto în vârstă de 50 de ani, din Vrancea. Ulterior, autoturismul s-a ciocnit cu o maşină condusă din sens opus, de către un şofer buzoian, în vârstă de 30 de ani.
"Accidentul s-a soldat cu decesul şoferului bucureştean, decesul unui pasager minor, în vârstă de aproximativ 1-2 ani, din maşina buzoianului. De asemenea, impactul s-a soldat cu rănirea şoferului din Buzău şi a altor două pasagere din autoturismul acestuia, două femei în vârstă de 27, respectiv 50 de ani. Persoanele rănite au fost preluate de echipajele medicale şi transportate la spital pentru îngrijiri", a arătat sursa citată.
În cauză se va întocmi dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.