Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident cumplit: Un politician ALDE și fiica sa de 10 ani au murit când se întorceau de la mare

lumanare doliu

Marius Cernescu, un consilier local din Suceava, și fiica sa în vârstă de 10 ani, au murit, astăzi, într-un cumplit accident rutier produs între localitățile Fetești și Movila din Ialomița, în timp ce se întorceau de la mare, potrivit monitorulsv.ro.

În vârstă de 36 de ani, consilierul local ALDE se întorcea, alături de soție și fiică, de la mare, atunci când au fost implicați în nenorocirea provocată de un tânăr de 28 de ani.

Potrivit unor surse, mașina consilierului Cernescu a fost spulberată de un alt autoturism, condus de un tânăr de 28 de ani, din comuna Movila (Ialomița), care a depășit peste linia continuă.

În urma impactului deosebit de violent, una dintre mașina a ajuns pe câmp, iar cealaltă s-a răsturnat pe șosea. Salvatorii care au ajuns la locul accidentului au găsit-o pe fiica lui Marius Cernescu încarcerată în mașină, cu răni extrem de grave și fără viață.

Marius Cernescu a fost la rândul său grav rănit și a fost preluat de un elicopter SMURD pentru a fi transportat la Spitalul Județean Constanța, însă nu a supraviețuit.

Alte trei persoane, printre care și soția consilierului Cernescu, au supraviețuit impactului violent și au ajuns de urgență la spital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.