Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident de feribot în capitala Portugaliei. 33 de persoane au fost rănite - FOTO

Treizeci şi trei de pasageri au fost răniţi uşor miercuri în accidentul unui feribot, care s-a lovit de chei, în timp ce acosta la un port din centrul Lisabonei, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al Autorităţii maritime lusitane.

Citeşte şi: Rusia continuă să consolideze militar flancul sudic

Accidentul a survenit în jurul orei 08:30 GMT când nava care venea de la Barreiro, localitate situată pe malul sudic al fluviului Tajo, a "izbit un ponton în încercarea de a acosta la cheiul din Piaţa Comerţului", a explicat Pedro Coelho Dias, adăugând că trei persoane au fost spitalizate.

content-image

"Şocul accidentului i-a propulsat pe chei pe unii pasageri care se instalaseră deja la ieşirea de pe feribot în aşteptarea debarcării, provocându-le răniri uşoare", a spus el în continuare.

"Un plan de urgenţă a fost aplicat imediat, răniţii fiind preluaţi de serviciile de intervenţie deplasate la faţa locului", a mai adăugat acesta.

content-image

Purtătorul de cuvânt nu a fost în măsură să precizeze numărul total al pasagerilor aflaţi la bordul navei, cu o lungime de 50 de metri şi aparţinând societăţii Soflusa,care asigura zilnic naveta între cele două maluri ale fluviului Tajo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.