Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | ALERTĂ la Rafinăria Petromidia - Două persoane au căzut într-un bazin UPDATE: Una dintre victime a decedat + poziția Rompetrol

Ultima Ora breaking news

Două persoane au căzut, sâmbătă, într-un bazin, la Rafinăria Petromidia Năvodari. La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de pompieri şi medicale.

UPDATE: 13 mai 2023, ora 19:14 - Grupul Rompetrol, proprietarii Petromidia, au transmis o informare de presă în legătură cu accidentul de muncă de la rafinăria din Năvodari.

”Informare de presă
În cursul acestei zile, a avut loc un incident pe platforma Petromidia Năvodari, partea de petrochimie (instalația de polipropilenă - PP). Doi angajați ai Rompetrol Rafinare au fost afectați, în cadrul unei manevre uzuale de lucru - prepararea stabilizatorului pentru producția de granule de polimeri.
Echipele de intervenție private și publice au fost la fața locului și au depus toate eforturile pentru stabilizarea și salvarea acestora. În prezent, o persoană, care a răspuns manevrelor de resuscitare, a fost transportată la Spitalul Județean Constanța, iar pentru a doua persoană a fost declarat decesul.
Suntem alături de familiile colegilor noștri și îi asigurăm de întregul suport al Rompetrol Rafinare. Compania a demarat o investigație internă și colaborează strâns cu toate autoritățile competente, pentru determinarea cauzelor incidentului.
Departamentul de Comunicare și Relații Publice
KMG International”, a fost mesajul transmis de Rompetrol.

UPDATE: 13 mai 2023, ora 18:26 -Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa au anunţat că un bărbat a fost declarat decedat.

UPDATE:  13 mai 2023, ora 17:41-  ”Cele două victime au fost extrase, sunt inconştiente, primesc îngrijiri medicale la faţa locului”, a mai transmis ISU Constanţa

”Intervenim la Petromidia, la 2 persoane căzute intr-un bazin”, anunţă, sâmbătă, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa, conform News.ro.

La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje medicale, dar şi 24 de pompieri cu mai multe autospeciale, inclusiv un echipaj CBRN.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.