Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident de muncă în Bistrița: Un muncitor de 53 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a căzut de la înălțime

www.realitatea.net
ambulanță accident

Un angajat al unei fabrici producătoare de utilaje din municipiul Bistriţa a ajuns, vineri dimineaţa, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Bistriţa, după ce a căzut de la o înălţime de 2-3 metri, potrivit agerpres.ro.

Citește și: SURSE - Liviu Dragnea i-a pregătit întrebarea DECISIVĂ lui Tudorel Toader: când se decide soarta ministrului Justiției

Potrivit datelor comunicate de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Marius Rus, accidentul s-a produs în incinta fabricii, iar bărbatul a fost preluat de echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD, stabilizat şi apoi transportat la spital.

Reprezentantul SJU Bistriţa, Camelia Strungari, a precizat,  că bărbatul accidentat are 53 de ani, este din Bistriţa şi este stabil hemodinamic şi respirator. Acesta s-a lovit la cap, în urma căzăturii, motiv pentru care a fost supus unei investigaţii cu computerul tomograf.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Bistriţa-Năsăud a fost sesizat şi va verifica dacă au fost respectate normele de securitate şi sănătate în muncă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.