Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident feroviar în Arizona: Un pod s-a surpat după deraierea unui tren

Un pod feroviar s-a surpat în apropiere de oraşul Tempe Town Lake, în Arizona, într-un potop de flăcări, de la un tren de marfă care a deraiat, imagini demne de un blockbuster, însă în pofida incendiului impresionant niciun membru al echipajului trenului nu a fost rănit, relatează AFP, potrivit news.ro.

O purtătoare de cuvânt a companiei feroviare a anunţat că niciunul dintre membrii echipajului nu a fost rănit şi că doar unul a inhalat fum, potrivit The Associated Press.

Pompieri au intervenit de urgenţă pentru a stinge incendiul provocat de accident, care a avut loc miercuri, la ora 6.15 (16.15, ora României).

Opt dintre vagoanele garniturii de marfă au luat foc, alimentat de trunchiuri de arbori pe care le transportau unele dintre ele, a declarat pentru AFP Tim McMahan, un purtător de cuvânt al operatorului feroviar american Union Pacific.

Citește și: DOCUMENT integral - Hotărârea de Guvern cu noile restricții și măsuri anti-COVID

”Partea de sud a podului s-a surpat, iar vagoane au căzut într-o parcare goală, situată dedesubt, a precizat purtătorul de cuvânt.

Podul tocmai fusese inspectat, a precizat el.

Niciun angajat din tren nu a fost rănit, însă o persoană a fost preluată pentru a primi îngrijiri după ce a inhalat fum.

Vagoane-cisternă se aflau sub pod, iar unele dintre ele conţin ciclohexan, o substanţă inflamabilă şi iritantă - însă nu s-a semnalat vreo scurgere şi nu au luat foc, a declarat McMahan.

Cauzele accidentului erau necuunoscute imediat, iar o anchetă a fost deschisă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.