Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident feroviar în Egipt: cel puţin un mort şi 16 răniţi

Pulzo
ambulanta salvare italia

Update

Cel puţin două persoane şi-au pierdut viaţa şi 16 au fost rănite, marţi, într-un accident feroviar în provincia Qalioubiya, la nord de Cairo, a anunţat Ministerul egiptean al Sănătăţii, potrivit unui nou bilanţ, relatează AFP.

La rândul său, Autoritatea Naţională a Căilor Ferate Egiptene a indicat că, atunci când trenul a intrat în staţia Qalioub, "mecanicul a trecut de semaforul închis şi trenul şi-a continuat călătoria dincolo de linia de sosire (...)". "Aceasta a dus la deraierea locomotivei trenului şi a primului vagon", a adăugat sursa citată într-un comunicat.

Procurorul general Hamada Saoui a decis, potrivit unui comunicat oficial, să "creeze o echipă care să investigheze accidentul".

Egiptul, o ţară cu 100 de milioane de locuitori, a fost scena mai multor coliziuni şi deraieri soldate cu victime care au reaprins nemulţumirea populaţiei faţă de neglijenţa autorităţilor şi starea precară a reţelei feroviare naţionale, potrivit Agerpres.

Știrea inițială

Cel puţin o persoană şi-a pierdut viaţa şi 16 au fost rănite, marţi, într-un accident feroviar în provincia Qalioubiya, la nord de Cairo, a anunţat Ministerul egiptean al Sănătăţii, relatează AFP.

"Un prim bilanţ indică un mort şi 16 răniţi", dintre care şase au primit deja îngrijiri medicale, a indicat ministerul într-un comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.