Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident GRAV cu doi morţi: O autocisternă s-a ciocnit cu un autoturism - autorităţile sunt în ALERTĂ / UPDATE

breaking news ultima ora

UPDATE

Pompierii intervin în zona accidentului produs luni seară, pe DN 1B Buzău - Ploieşti, în dreptul localităţii buzoiene Lipia, după ce au constatat că sunt scurgeri de combustibil, circulaţia fiind în continuare blocată. Echipele din cadrul ISU Buzău au izolat zona şi iau toate măsurile ce se impun în astfel de situaţii.

Pompierii nu ştiu deocamdată dacă scurgerile de combustibil sunt din rezervoarele maşinilor implicate în accident sau din încărcătura cisternei care transporta motorină şi benzină. Zona este izolată iar traficul este blocat, coloane lungi de maşini formându-se în zonă. Între timp, poliţiştii au stabilit dinamica accidentului. Din primele date, şoferul unui autoturism Dacia Logan, un tânăr de 37 de ani, care venea din direcţia Mizil către Buzău, ar fi intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un TIR care transporta tablă. Ulterior, TIR - ul a lovit o cisternă care circula din aceeaşi direcţie cu Loganul, respectiv de la Mizil către Buzău.

Î,n urma impactului, şoferul Loganului, un bărbat de 37 de ani, a murit, iar şoferul TIR-uluii a fost grav răînit, fiind transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Buzău. Traficul pe DN 1 B Buzău Ploieşti este în continuare blocat, anunţă news.ro.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Două persoane au decedat luni seara în urma coliziunii dintre o autocisternă şi un automobil, accident produs pe DN1B, la intrarea în municipiul Buzău, conform Agerpres.

Citește și: Se anunță proteste de amploare: Ce sindicate cer pensionarea cu trei ani mai devreme față de vârsta standard

Potrivit Biroului de presă al IPJ Buzău, nu sunt scurgeri de combustibil. "La faţa locului au fost direcţionate două autospeciale pentru stingere, o autospecială pentru descarcerare grea, două ambulanţe SMURD şi două ambulanţe SAJ", a precizat sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.