Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident GRAV în Constanța! A fost activat PLANUL ROȘU de intervenție. Mai multe victime / VIDEO LIVE

breaking news

UPDATE 15.24 : Circulaţia rutieră a fost reluată pe DN22C, pe ambele sensuri de mers, începând cu ora 14,50, după ce anterior fusese oprită din cauza unui accident rutier produs între localităţile Medgidia şi Cuza Vodă, în care au fost implicate un autoturism şi un autobuz, informează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

UPDATE: Trei persoane au murit, una este în comă, iar alte şase - şapte persoane sunt cu politraumatisme, au transmis, joi, reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa. În continuare traficul în zonă este complet blocat.

13.56 - Cel puţin 13 persoane au fost rănite, joi, în judeţul Constanţa, în urma unui accident rutier în care au fost implicate un autobuz şi un autoturism, la faţa locului deplasându-se mai multe echipaje de pompieri şi ambulanţe, dar şi elicopterul SMURD. Autorităţile au activat Planul Roşu de intervenţie, informează news.ro.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) un grav accident de circulaţie s-a produs pe DJ 222, în judeţul Constanţa, fiind implicate un autoturism şi un autobuz cu persoane.

Din primele informaţii sunt şi persoane încarcerate, la nivelul judeţului Constanţa fiind activat Planul Roşu de Intervenţie.

La faţa locului acţionează un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple, o ambulanţă SMURD de terapie intensivă, doua echipaje SMURD de prim ajutor si cinci echipaje medicale SAJ. În sprijin, au fost solicitate şi două elicoptere SMURD.

Accidentul rutier s-a petrecut între localităţile Medgidia şi Cuza Vodă, mai multe echipaje de poliţişti fiind la faţa locului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.