Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident grav în Constanța, o femeie a murit după ce s-a răsturnat cu mașina

accident

O femeie a murit după ce, miercuri seară, pe DN 22, în apropierea localităţii Gura Dobrogei, autoturismul în care se afla a părăsit carosabilul şi s-a răsturnat pe câmp, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, potrivit AGERPRES.

Şoferul autovehiculului, un bărbat de 54 de ani, din municipiul Tulcea, a frânat brusc pentru a nu intra în coliziune cu microbuzul care circula în faţa sa, pierzând apoi controlul volanului.

"Un bărbat de 54 de ani a condus un autoturism pe DN 22, dinspre Sibioara către Piatra, şi ajungând la km 261 + 400 m (zona localităţii Piatra) din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, curbă la stânga, carosabil umed şi a nepăstrării distanţei în mers, a frânat brusc pentru a nu intra în coliziune faţă - spate cu microbuzul care circula în faţa sa, a pierdut controlul direcţiei către stânga sensului de mers, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat pe câmp", potrivit IPJ.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul la faţa locului al unei femei de 79 de ani, din Tulcea, pasageră aflată pe bancheta din spate a maşinii.

Conform Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, cadrele medicale au găsit victima în stop cardio-respirator, intervenţiile privind resuscitarea acesteia fiind zadarnice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.