Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident grav în Constanța - Un microbuz în care se aflau şapte persoane a intrat într-o remorcă cu baloţi / Update - O persoană a murit, alta a fost rănită

Mediafax
accident

Un grav accident rutier a avut loc, luni seară, în judeţul Constanţa, după ce un microbuz în care se aflau şapte persoane a intrat într-o remorcă cu baloţi, iar două persoane au fost rănite.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a fost anunţat de un accident rutier petrecut la intrarea în localitatea Ostrov.

Conform primelor informaţii, un microbuz în care se aflau şapte persoane a intrat într-o remorcă încărcată cu baloţi. Două persoane au fost rănite, fiind inconştiente, iar ceilalţi pasageri au coborât din microbuz, fiind conştienţi, conform News.ro.

La locul accidentului s-au deplasat mai multe ambulanţe şi autospeciala de transport victime multiple.

UPDATE - Constanţa: Un microbuz în care se aflau opt persoane a intrat într-o remorcă cu baloţi / O persoană a murit, alta fiind rănită
(Adaugă detalii)
Un grav accident rutier a avut loc, luni seară, în judeţul Constanţa, după ce un microbuz în care se aflau opt persoane a intrat într-o remorcă cu baloţi, iar două persoane au fost rănite. Una nu a putut fi salvată de către medici, fiind declarat decesul.
UPDATE: ISU Dobrogea a precizat că în microbuz se aflau opt persoane, şapte pasageri şi şoferul.
La momentul ajungerii echipelor de intervenţie două persoane erau încarcerate. Una dintre acestea era conştientă şi a fost preluată de ambulanţa Serviciului Judeţean pentru a fi dusă la spital. Cealalată victimă era inconştientă, a fost scoasă de către pompieri din autovehicul şi declarată decedată.
Celelalte persoane nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.
ŞTIRE INIŢIALĂ: Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a fost anunţat de un accident rutier petrecut la intrarea în localitatea Ostrov.
Conform primelor informaţii, un microbuz în care se aflau şapte persoane a intrat într-o remorcă încărcată cu baloţi. Două persoane au fost rănite, fiind inconştiente, iar ceilalţi pasageri au coborât din microbuz, fiind conştienţi.
La locul accidentului s-au deplasat mai multe ambulanţe şi autospeciala de transport victime multiple.

UPDATE - Constanţa: Un microbuz în care se aflau opt persoane a intrat într-o remorcă cu baloţi / O persoană a murit, alta fiind rănită(Adaugă detalii)
Un grav accident rutier a avut loc, luni seară, în judeţul Constanţa, după ce un microbuz în care se aflau opt persoane a intrat într-o remorcă cu baloţi, iar două persoane au fost rănite. Una nu a putut fi salvată de către medici, fiind declarat decesul.  UPDATE: ISU Dobrogea a precizat că în microbuz se aflau opt persoane, şapte pasageri şi şoferul. La momentul ajungerii echipelor de intervenţie două persoane erau încarcerate. Una dintre acestea era conştientă şi a fost preluată de ambulanţa Serviciului Judeţean pentru a fi dusă la spital. Cealalată victimă era inconştientă, a fost scoasă de către pompieri din autovehicul şi declarată decedată. Celelalte persoane nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. ŞTIRE INIŢIALĂ: Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a fost anunţat de un accident rutier petrecut la intrarea în localitatea Ostrov. Conform primelor informaţii, un microbuz în care se aflau şapte persoane a intrat într-o remorcă încărcată cu baloţi. Două persoane au fost rănite, fiind inconştiente, iar ceilalţi pasageri au coborât din microbuz, fiind conştienţi. La locul accidentului s-au deplasat mai multe ambulanţe şi autospeciala de transport victime multiple.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.