Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident grav în Olt: Cinci tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani, au fost răniți

Romania24.ro
accident olt

Cinci tineri cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani au fost răniți într-un accident produs în noaptea de marți spre miercuri în comuna Dăneasa, județul Olt.

Potrivit ISU Olt, în accident a fost implicată o singură mașină, în care se aflau cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani, conform mediafax.ro.

Citește și: Raluca Turcan bate cu pumnul în masă: 'Să încheiem cu ipocrizia. Sporurile trebuie să fie strict pe două dimensiuni'

La sosirea echipajelor de intervenție, mașina era în afara carosabilului, iar doi pasageri, aflați pe bancheta din spate, au fost fost găsiți încarcerați, unul dintre aceștia fiind inconștient.

Pompierii au acționat pentru extragerea celor două victime încarcerate.

Toți cei cinci pacienți, printre care doi minori, au fost asistați la locul accidentului și transportați la UPU Slatina, cu politraumatisme.

ISU Olt a aintervenit la acest accident cu echipaje de la Garda Stoenești și Detașamentul Caracal, cu două autospeciale complexe pentru intervenție și descarcerare, două echipaje SMURD, două autospeciale pentru primă intervenție și un container pentru căutare-salvare. De asemenea, la intervenție au participat și patru echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.